Maksutavat

Käteis- ja korttimaksut

Voit maksaa käteisellä rahalla tai debit- ja kreditkorteilla ostoksia myymälässämme tai jälleenmyyjiemme toimipaikoissa.

Verkkopankkimaksu

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: LähiTapiola, S-Pankki, Aktia,
Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki ja Handelsbanken. Debit-korttiostoksen varmistus tapahtuu luottokorttiyhtiön turvatulla
palvelimella. MegaSpa Suomi Oy ei taltioi asiakkaiden luottokorttinumeroita palveluunsa. 

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 / www.paytrail.com

Laskulla maksu

Isommat ostot, kuten altaat, voi maksaa myös laskulla. Saat sen mukaasi paikan päällä tai lähetämme sen sähköpostiisi.

Rahoituksella maksaminen

Rahoituksen avulla saat ostoksillesi maksuaikaa. Me tarjoamme asiakkaillemme kahden eri pankin rahoitusvaihtoehtoja. Valinta on sinun!

TUOHI

Ottaessasi meiltä vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -luoton saat ensiostolle 6, 12, 24 tai jopa 40kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

tuohi_mastercard

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko on 2000 euron käytössä olevalle luotolle X % ja luottohinta XXX euroa, kun nimelliskorko on 3kk Euribor (2/2020) + 14% ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2000-10000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

SAV

SAV-Rahoitus Oyj on turvallinen ja luotettava yli 15 vuoden kokemuksen omaava 100%:sti suomalainen rahoitusuyhtiö. Yhtiön omistaa Oma säästöpankki Oyj ja Elite Varainhoito Oyj ja SAV:lle on myönnetty oikeus Avainlipun käyttöön. Yhtiöllä on mm. yli 400 yhteistyöautoliikettä ympäri Suomea. SAV-Rahoituksen tarjoamassa rahoituksessa on 6,9% korko.

Copyright 2018 © MegaSpa Suomi Oy. All rights Reserved.