PH Up 1 kg

7,90 

Varastossa

Kuvaus

Spa pH UP nostaa veden pH-arvoa sisä- ja ulkoaltaissa sekä kylpytynnyreissä.

Käyttöohje: Ihanteellinen pH-arvo: 7,0 -7,4. Silloin allasvesi tuntuu miellyttävimmältä ja käytetyt desinfiointiaineet toimivat tehokkaimmin. Mikäli veden pH-arvo on alle 7,0, sitä tulee nostaa Activ SPA pH Up -aineen avulla. Jos veden pH-arvo on yli 7,4, sitä tulee laskea Activ SPA pH Down -aineen avulla.

Veden oikea pH-arvo on erittäin tärkeää. Tämän vuoksi pH-arvo on tarkastettava säännöllisesti. Se on helppo tehdä testisarjan tai -liuskojen avulla tai käyttämällä ICO SPA WIFI laitetta.

Annostus: pH UP -rakeita voidaan lisätä varovasti suoraan allasveteen, mikäli kiertovesipumppu on käynnissä. Rakeet lisätään suuttimien eteen, ei suodattimen eteen. Anna pumpun käydä 10-20 minuuttia aineen lisäämisen jälkeen. 8 grammaa SPA pH UPia 1000 vesilitrassa nostaa pH-arvoa 0,1:llä. Lisää SPA pH UP -rakeita enintään 25 grammaa kerralla. Ota huomioon ennen aineen lisäämistä, että veden pH-arvo nousee usein itsestään muutaman päivän ajan lisäämisen jälkeen ja veden lämmettyä. Rakeita ei saa koskaan sekoittaa muihin kemikaaleihin, sillä seurauksena voi syntyä vaarallisia kemiallisia reaktioita.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 10 × 10 × 20 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Paytrail

Copyright 2018 © MegaSpa Suomi Oy. All rights Reserved.